Организатори

 

Преди време ви попитахме познавате ли нашия екип. Тъй като фестивалът наближава с пълна сила, сега е точният момент да ви го представим.
tani

1. Тани - Човекът, който издържа всичките ни прищявки за това как трябва да изглежда сцената, как да звучи звукът, как да свети светлината, как да микрофонят микрофоните... Той може да успее за норматив да отиде от едната сцена до другата и накрая всичко да е просто перфектно. Тани Пасков - нашият изключителен тонрежисьор. 

aleksandar

2. Алекс - Лицето на Фестивала. Но освен това Алекс е и неуморният дух, вечно кипящ от енергия и щури идеи. С него няма как да е скучно. Дали ще мъкне оборудване, ще забавлява всички деца на плажа, докато майките жадно го поглъщат с погледи, или ще отнесе всеки един микс-концерт на гърба си - за него просто няма невъзможни неща. 

3. Илко - Или иначе казано, Звездата. Млад, красив, интелигентен, образован, финансово отговорен и независим, неосъждан, ерген. Човекът с неизменната усмивка, пиперлив северозападен хумор, а когато е с китара в ръцете - купонът до зори е гарантиран (ако ни остане време за такъв). Дясната ръка на Тани и въобще, на всички нас. Без него фестивалът не би бил такъв, какъвто е. 

4. Диди - Първото "лице" на фестивала. Де що имаше да се води, тя беше там - готова да убие всеки едни 2 минути "техническа" пауза. Възможно е да я видиш да не се усмихва или да не говори, но това е по-рядко явление от бяла лястовица. Последното й амплоа в рамките на Фестивала (дори и когато е далеч от него) е в ролята на музикален селекционер на рок-маратоните или джаз соаретата (разбира се, с неизменната помощ на Илко).
Vesi
 5. Веси - Това е лицето на меденото гласче, което чувате по телефона, когато за първи път се обаждате за информация относно новото издание на Фестивала. Освен, че може да оглави всеки конкурс за красота с визията и финеса си, Веси е от хората, които са красиви първо отвътре. И тя добре се грижи за това. Истинско огнено момиче, за което с пълна сила важат думите на тези двама големи мислители: - Как се пише любов? - попита Прасчо. - Тя не се пише, тя се чувства... - отвърна Пух.
Denis
 6. Денис - Момчето, което израстна пред очите ни през годините на "Жреци на музите". Беше някъде 5-ти или 6-ти клас, когато се включи в редиците на "организаторите на събития". Денис е другият глас, с когото си говорите по телефона. За него няма тайни в организацията. Незаменим и любим - нашият Денис!
Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter